0
Fudbal

Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma UEFA Europa League, Crvena Zvezda - Milan. Round of 32 , 1st leg 18.2.2021. Feb. 18. 2021. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

DONARUMA OPLJAČKAN, OTKRIVENI DETALJI: Razbojnici naterali golmana i njegovu suprugu da se skinu, šteta više stotina hiljada evra!

Objavljeno: 21.07.23 u 16:54

Preživeli su ogromne traume.

Traumatični napad na golmana Pari Sen Žermena, Đanluiđija Donarumu, i njegovu suprugu Alesiju, šokirao je fudbalski svet.

Prema izveštajima francuskih medija, nepoznati razbojnici su u noći između četvrtka i petka napali čuvara ispred zgrade u kojoj Donaruma i njegova supruga žive, a zatim su provalili u njihov stan. Golman i njegova supruga bili su paralisani od straha i nisu uspeli da reaguju, pa su ih napadači lako savladali. Prema pojedinim navodima, naterali su ih i da se skinu.

DonarumI su naneli nekoliko udaraca u glavu, što je rezultiralo dve rasekotine koje su mu kasnije sanirane. Pod pretnjom oružja, par je prisiljen da otkrije gde se nalaze njihove dragocenosti, uključujući nakit, satove i novac. Čuvar zgrade takođe je zavezan i zadržan u istoj prostoriji.

Uznemirujući događaj trajao je samo nekoliko minuta, ali napadači su uspeli da pobegnu s plenom vrednim oko 500.000 evra. Nakon što su se oslobodili, Donaruma i njegova supruga potražili su pomoć u obližnjem hotelu, gde su pozvali policiju.

PSŽ je odbio da komentariše ovaj incident, ali su potvrdili da će Donaruma, uprkos povredama lica, putovati s ekipom na pripreme u Japan, kao što je planirano za subotu.

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter