0
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

BAHAR DOBIO KANCELARIJU IZ SNOVA: Terzić otkrio da je Zvezda uložila više od milion evra! (FOTO)

Objavljeno: 21.07.23 u 15:28

Smeštena je na posebnom spratu.

FK Crvena zvezda je spremna za predstojeću sezonu pod vođstvom novog trenera Baraka Bahara, a klub je uložio značajna sredstva kako bi igrači i trener imali što bolje uslove za rad.

FOTO: STARSPORT

U sklopu sportskog kompleksa, čelnici Crvene zvezde su predstavili novu zgradu koja je potpuno opremljena za potrebe tima. Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić predstavio je ove prostorije novinarima, naglašavajući da je uloženo čak 1,2 miliona evra kako bi sve bilo vrhunski opremljeno.

– Ovde svakodnevno provode vremena naši igrači, najsavremenija i najbolja oprema na svetu. Pre svakog treninga se radi zagrevanje, pre i posle treniga ovde provode vreme. Čitava ova zgrada nas je koštala milion i 200 hiljada evra. Ovde je teretana, dole je mediko blok koji će biti kompletiran pre prvog kola Superlige Srbije – rekao je Terzić.

Kancelarija novog trenera, Baraka Bahara, smeštena je na posebnom spratu, direktno s pogledom na terene gde će se odigravati trening i utakmice. Pored toga, ispod trenerove kancelarije nalaze se prostorije namenjene medicinskom timu, lekarima i maserima, kao i niz prostorija za rehabilitaciju povređenih igrača.

– Barak i njegovi saradnici su ovde, sprat ispod su isto kancelarije za medicinski tim, lekare, masere, niz prostorija će biti za rehabilitaciju. Ceo mediko blok sa toplim bazenom još nije kompletiran, ali biće u septembru mesecu. Dogovorili smo se da renoviramo salu SD Crvena zvezda, gde treniraju odbojkaši, rukometaši i ostali manji sportovi. Kompletnu rasvetu, sve će biti novo renovirano – zaključio je generalni direktor Crvene zvezde.

44
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter