1
Košarka

Facundo Campazzo during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and KK Split at Aleksandar Nikolic hall on April 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OGLASIO SE KAMPACO NAKON POTPISA ZA REAL: ‘Udobnost porodice mi je veoma važna!’

Objavljeno: 19.07.23 u 08:45

Argentinac otkrio zašto je napustio Beograd.

Tim sa Malog Kalemegdana je imao odličnu sezonu iza sebe, osvjivši dva trofeja KLS Kup, ali nisu uspeli da odbrane naslov u AdmiralBet ABA ligi, dok im je plasman u Top 8 fazu Evrolige izostao, a bili su blizu tog poduhvata. U regionalnom takmičenju su u finalu izgubili od Partizana u maratonskoj seriji 3:2. Gubili su ‘crveno-beli’ 2:0, ali su uspeli da dođu do egala i učine sve to još neizvesnijim, ali su na kraju ‘crno-beli’ uspeli da dođu do trijumfa.

Jedan od nosilaca igre Crvene zvezde jeste Fakundo Kampaco, koji je stigao u Beograd januara i pokazao da je izuzetan igrač. Nažalost po navijače Zvezde, popularni ‘Faku’ je napustio njihov voljeni klub i vratio se u Real Madrid. Argentinac se oglasio prvi put nakon odlaska i naveo da i njemu i porodici znači ovaj povratak.

– I meni i mojoj porodici mnogo znači što sam se vratio u ono što osećam da je moj dom. Uvek mi je bilo lepo ovde. Dali su mi priliku da mi pokažu kakav sam igrač i uvek ću biti zahvalan. – započeo je.

Dodao je da je imao kontakt sa svim ljudima.

Nastavio sam da komuniciram sa ljudima u klubu od kada sam otišao do danas, sa predsednikom, upravom, prijateljima, igračima, štabom… Održao sam kontakt sa mnogim ljudim. – kazao je Argentinac.

Istakao je da je udobnost porodice ono što mu je najvažnije.

– Odnosi koje sam ostavio ovde, prijatelji i kolege, su oni koji mi najviše nedostaju i koji su me takođe naterali da se vratim. Moja porodica voli Madrid, tim, moja ćerka je rođena ovde i udobnost porodice je bila veoma je važno da budu mirni i da su srećni. – poručio je Fakundo.

Rekao je da se fizički oseća dobro i da mora vredno da se radi svakog dana.

– Fizički se osećam dobro. Smatram da sam bolji igrač otkako sam otišao i sada to moram da pokazujem iz dana u dan. Morate vredno da radite, da se trudite da ostvarite svoje ciljeve, da se borite za titule, da budete deo ovog tima koji uvek pokušava da osvoji sve. – govorio je on.

Obećao je da će raditi sve što trener traži od njega i sve od sebe na svakoj utakmici.

– Radiću ono što treneru treba i ono što traži od mene, pokušaću da dam sto odsto, uz svoj identitet i ono što me je dovelo ovde, igraću srcem, dajući sve na svakoj utakmici, od odbrane, mog iskustva u napadu, i prilagođavaću se timu. – zaključio je Kampaco.

 

 

U kom timu bi se Nikola Mirotić najbolje snašao?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
3
4
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter