0
Evroliga

Tornike Shengelia Virtus Bolonja - Crvena Zvezda, Evroliga 31.1.2023. foto: STARSPORT

„ŠENGELIJA IMA PLATU OD 2.8 MILIONA, ZVEZDA NIJE POSLALA PONUDU“: Italijanski novinar otkrio sve detalje!

Objavljeno: 18.07.23 u 13:06

Ipak, za sada navodno nije bilo zvanične ponude.

Crvena zvezda ima alternativu ukoliko se ne ostvari dolazak Nikole Mirotića na Mali Kalemegdan, kako prenosi italijanski košarkaški portal „Sportando“. Prema informacijama novinara Luke Mulea, gruzijski košarkaš Toko Šengelija se pojavljuje kao moguća opcija za crveno-bele.

Klub nije dobio zvaničnu ponudu, trenutno. Toko je trenutno siguran igrač crno-belih i svaki hipotetički scenario je trenutno samo ideja – navodi on.

Ipak i pored toga, Muleo ističe da bi Virtus mogao da pusti Šengeliju, ukoliko bi on zatražio transfer.

Ukoliko Gruzin zatraži transfer, utisak je da ga klub neće sprečiti i pokušati da zadrži igrača mimo njegove volje. Šengelija ima platu od 2,8 miliona bruto i taj novac bi mogao značajno da se investira u ‘četvorku’ gde tim već ima (Akilea) Polonaru – ističe novinar „Korijere delo sporta“.

Italijanski novinar zaključuje da su sve ove informacije za sada hipotetičke, ali izražava uverenje da bi Gruzin mogao biti jedan od ključnih igrača u timu Crvene zvezde u narednoj sezoni.

Toko Šengelija, 31-godišnji košarkaš, prošle sezone je prosečno beležio 11,7 poena, 4,9 skokova i 2 asistencije u Evroligi. Tokom svoje karijere, igrao je za klubove poput CSKA, Valensije, ali i NBA timove poput Čikago Bulsa, Bruklin Netsa i Šarlot Hornetsa.

Važno je napomenuti da je Crvena zvezda već angažovala devetoricu novih igrača tokom ovog leta.

U kom timu bi se Nikola Mirotić najbolje snašao?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
10
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter