0
Domaći fudbal

during the promotion of the new jersey, shirt, promocija novog dresa for the season 2023/24 on July 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OGLASIO SE SEVERINA POVODOM TRANSFERA U PARTIZAN: Dotakao se i Crvene zvezde!

Objavljeno: 17.07.23 u 21:50

Zadovoljan nakon što je zadužio ‘crno-beli’ dres.

Fudbaleri Partizana su boravili u Sloveniji na pripremama i odigrali su nekoliko kontrolnih utakmica. Prvo su odmerili snage sa Pesnicom i dobili sa velikih 5:0, zatim je na red došao Bohemijans od koga su poraženi 2:0, onda je stigla nova pobeda protiv Drave 3:0 i na kraju kao šlag na tortu, pozaz od Šturma iz Graca 2:1. Nisu se ‘crno-beli’ proslavili na ovim pripremam nešto, za razliku od njihovog ‘večitog’ rivala Crvene zvezde koja je naređala sve pobede.

Definitvno da još uvek treba nešto da se menja u timu Igor Duljaja, a za to su potrebna kvalitetna pojačanja. U Humsku su stigli Aleksandar Šćekić, Nemanja Nikolic, Frank KanuteSeverina. Kako će to izgledati na terenu videće 27. jula za kada je najavljen početak Mozzart Bet Superlige Srbije. Najnovije pojačanje, pomenuti Severina oglasio prvi put od kako je došao u Partizan.

On je rekao da jedva čeka da igra ‘večiti derbi’.

– Čuo sam za “večiti derbi” protiv Crvene zvezde. Jedva čekam da igramo sa njima i da ih pobedimo. Video sam klipove sa navijačima Partizana koji su najbolji na svetu. – naveo je on.

Dodao je da nije došao sa njim i oktrio ko je tu od njegovih članova porodice.

– Sa mnom su došli majka, sestra, devojka i najbolji prijatelj. Oni se u utorak vraćaju za Holandiju, pa će ponovo da dođu. – istakao je Severina.

3
16
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter