1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENO-BELI NE MOGU DA PREŽALE ODLAZAK OLAJINKE: Nismo hteli samo da ga sklonimo iz tima!

Objavljeno: 17.07.23 u 13:19

Ostavio je dubok trag.

Crvena zvezda je kako se zasada čini, ubola džekpot kada je Piter Olajinka u pitanju, jer je napadač došao besplatno u Ljutice Bogdana. Ipak, u Pragu, tačnije njegovom bivšem klubu, Slaviji, još uvek ne mogu da prežale njegov odlazak.

Želeli smo da produžimo ugovor sa njim, ne samo zato što nam je bio važan igrač, već i zbog toga što se njegov karakter uklapao u naš klub. Uostalom, uradio je mnogo toga za Slaviju. Međutim, naši putevi se više nisu poklapali, obostrano smo odlučili da prekinemo pregovore. Piter je veoma značajna figura u ekipi, nije uopšte nikome ni palo na pamet da pokrene pitanje o tome da ga prebacimo u rezerve ili sklonimo iz prve postave. Dokazao je tokom proleća zašto je to tako, na svakoj utakmici je pružao maksimu. Kod nas u Češkoj nije baš popularan potez da sklonite igrača iz tima samo zato što nije hteo da produži ugovor“, kazao je Jirži Bilek, sportski direktor crveno-belih!

Nigerijac je ekspresno na pripremnim mečevima pokazao kakav kvalitet poseduje, a na meču sa Fenerom postigao je gol i upisao asistenciju,

61
8
1 Komentara
  1. Gledao sam 5 utakmica Slavije u prethodnoj sezoni, stoga verujem da je tačno to što su Pražani istakli. Olajinka je svoje pošteno radio i mora sa priznati CZV da je dobar posao napravila njegovim angažmanom. Dobar igrač je dobar igrač. Stoga je „nadomešćivanje“ njegovog odlaska veoma nezgodna stvar, jer očekivanja postoje i slika koju zamena treba ta upotpuni je jasna. Verovatno imaju problem da pronađu takav profil jer je Olajinka naveliko adaptiran na evropske fudbalske prilike.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter