7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POJAČANJE ZVEZDE, ZAVISI OD PARTIZANA? Mirotićeva odluka može sve da promeni!

Objavljeno: 16.07.23 u 15:01

Zanimljiva tvrdnja.

Crvena zvezda je tokom ovog prelaznog roka na visokim pozicijama dovela Džoela Bolomboja, Majka Tobija, Marka Simonovića i reklo bi se Dejana Davidovca, koji može da igra i nisko i visoko krilo.

Ipak, iz redova ‘crveno-belih’ aktivno prate situaciju oko Tornika Šengelije, koji je dostupan ovog leta.

Italijanski mediji tvrde da Zvezda želi Šengeliju, ali samo pod jednim vrlo interesantnim uslovom – Ako Partizan uzme Mirotića. Ukoliko crnogorsko-španski košarkaš pređe u redove ‘crno-belih’, Zvezda bi odmah odgovorila gruzijskim centrom.

Šengelija i Duško Ivanović se dobro poznaju, jer su tokom perioda u Baskoniji sarađivali zajedno. Tornike bi ujedno bio drugi igrač koji bi stigao iz Virtusa ovog leta, nakon potpisa Miloša Teodosića.

68
20
7 Komentara
  1. Kakve to veze ima sa Partizanom kako cete vi da se pojacavate novim igracima, nas to ne zanima iako pokusavate da uzmete ili odvratite igrace ako nece kod vas, posebna ste vi prica u zavidnosti, kako kod da bilo komsinice niste vi za nase drustvo, uvek cete biti donji a mi gledamo nasa posla.. eto vama Miska i Cokija i samozadovoljavajte se cime hocete..Mi smo PADTIZAN najjaci smo najjaci!!’

    1
    4
    Odgovori
  2. Ovo je smešno, Ivanović pravi tim na pogledu kakav tim ima Obradović.
    Tako je isto radio i Ataman u Efesu, gledao šta radi Željko u Feneru.
    Veliki stručnjak.

    5
    5
    Odgovori
    • Uvek zvezda pravi tim,pokusavajuci da parira partizanu.Ako pogledas u proslost,shvatices.Imaju bolesnu zelju da pobede partizan.Sto se tice drugih protivnika i takmicenja vise nastupaju rekreativno.(po recima g.Covica)Zato i nose nadimak: kk rekreativo iz predgradja.

      6
      8
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter