0
Košarka

Nikola Mirotic (C) Nicolas Laprovittola (L) and Nigel Hayes-Davis Crvena Zvezda v Barcelona-Euroleague 2021/22 Beograd, 14.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

MIROTIĆ JOŠ NIJE RASKINUO SA BARSELONOM: Ako dođe do prekida, evo kako ide isplata!

Objavljeno: 16.07.23 u 20:04

Sve više detalja poznato.

Saga Nikola Mirotić je i dalje u punom jeku, naime španski košarkaš još uvek nije raskinio ugovor sa Barselonom ali pbg.news, uvek fenomenalno informisani, javlja da ukoliko dođe do raskida, puna cifra će biti isplaćena Nikoli, uz sledeću mehaniku plaćanja.

„Nikola Mirotić i Barselona su blizu dogovora oko raskida saradnje, ali nije istina da je dokument o raskidu potpisan. Nikola Mirotić će svakako naplatiti punu vrednost ugovora za naredne dve sezone, a ako sve protekne prema očekivanjima tu cifru će zajednički isplatiti Barselona (videćemo u kom procentu; znatnom svakako) i Partizan (po slovu ugovora za koji se nadamo da će biti potpisan). Sačekajte i ne verujte u preuranjene informacije.“ – napisano je na sada već čuvenoj Instagram stranici.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@pbg.news је поделио/ла објаву

Bilo kako bilo, i dalje očigledno ništa nije rešeno, ali svakim novim satom Španac je bliže crno-belim bojama.

 

3
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter