0
Domaći fudbal

Strahinja Erakovic during the preparation pripremni friendly prijateljski match between Crvena Zvezda and FK Borac Banja Luka at stadium Radomir Antic on June 29, 2023 in Uzice, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

ERAKOVIĆ I MITROVIĆ NA CENI! Bahar prelomio – Za jednog može da se pregovora, ali za drugog ne!

Objavljeno: 16.07.23 u 12:58

Zainteresovali su nekolicinu klubova.

Stiče se utisak da je dolaskom Baraka Bahara ekipa Crvene zvezde ‘prodisala’.. Igra se moderniji i brži fudbal, a mladi igrači dolaze do izražaja.

Interesovanje brojnih evropskih klubova izazvala su dvojica prvotimaca – Strahinja Eraković i Stefan Mitrović.

Štoper Crvene zvezde ima nekoliko ponuda iz Rusije, a prema navodima transfer bi iznosio između šest i devet miliona evra. Trenutno je popularni ‘Čupa’ najbliži Spartaku iz Moskve, ali tu je i Zenit.

Crvena Zvezda’s Stefan Mitrovic celebrates during UEFA Europa League, group H football match between Crvena Zvezda and Ferencvaros

Što se tiče Mitrovića, tu je situacija drugačija. Cifra za njegov odlazak iz Ljutice Bogdana bi bila pet miliona evra, ali do toga neće doći. Kako prenosi Mozzart sport, uprava Crvene zvezde u dogovoru sa Baharom odlučila je da zadrži Mitrovića za grupnu fazu Lige šampiona.

Erakovićev odlazak nije siguran, ali u slučaju finansijske ponude koja pogoduje igraču i klubu, nema sumnje da će doći do rastanka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

9
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter