12
Košarka

Barcelona's Nikola Mirotic vies with Partizan's Alen Smailagic during round 31 Euroleague basketball match between Partizan and Barcelona in Belgrade, Serbia, on March 28, 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

OTKRIVENI DETALJI UGOVORA MIROTIĆA: Evo koliko će zarađivati u Partizanu!

Objavljeno: 15.07.23 u 18:55

Odličan posao ‘crno-belih’

Saga zvana Nikola Mirotić koja je trajala već druže vremena je konačno gotovo. On je raskinuo ugovor sa Barselonom, a za njega su borili Olimpijakos, Panatinaikos, Milan, Partizan Crvena zvezda, čija je ponuda bila najunosnija. Međutim, bivši reprezentativac Španije će na kraju obući ‘crno-beli’ dres i postati treće pojačanje tima Željka Obradovića za narednu sezonu. Mirotić je potpisao ugovor na dve godine (1+1).

Bivši as Barselone će u ‘crno-belom’ dresu zarađivati 3.5 miliona evra prenosi Sportklub, a tu su eventualni bonusi ukoliko se Partizan plasira na fajnal-for, osvajanje Evolige AdmiralBet ABA lige. Inače Mirotić se sastao u Podgorici sa Željkom Obradovićem Zoranom Popovićem i tamo dogovorio sve uslove. Sigurno je da će ovaj košarkaš dosta pomoći klubu u odbrani titule regionalnog takmičenja, ali i u Evroligi da možda odu korak ili dva dalje.

174
68
12 Komentara
  1. Partizan se nije oglasio da je Ugovor potpisan, sto znaci da nije potpisan… Otkud vama informacije o necemu sto nije potpisano?

    4
    0
    Odgovori
      • Koliko su kostali kampaco i vildoza? Njih dvojica kostali koliko sekta i partizan sada zajedno vrede ! A da,vodja sekte kada naredi mora tako da bude Ipak on odlucije o.svemu,kao sto.sme da isteruje policiju i preti,gmazovi nedoreceni

        0
        0
        Odgovori
  2. Odbrana titule je neupitna i nebitna jer je konacni cilj A licenca Eurolige,red je da zemlja kosarke ima stalnog i dostojnog predstavnika u najjacem takmicenju.

    16
    7
    Odgovori
    • Pa druze vi ste prvi put u istoriji igrali
      Evro Ligu !!!!!!!!
      I vec bi A licencu ???????
      Skupljate pare za autobuse i za porez a vi bi A Licencu ???????
      Skupa je to prica bato ….
      Zahvali onom sto ga pljujete za ovo malo srece sto vam je dao !!

      7
      5
      Odgovori
      • Decko o ceni ti pricas vrati se unazad pa pogledaj istoriju.Vi ste ugaseni odavno funkcionisete zbog ĆORAVOG koji je ojadio narod na kosovu .Mrs bre

        1
        0
        Odgovori
      • O istoriji,ne bih da polemisem,samo kazem kakve su namere.Pratim kosarku decenijama i secam se 16.aprila 1992.,kao i fajnalfora pre toga i nekoliko posle toga,ove sezone „prvi put u istoriji“ 6.mesto…mislim da se u „istoriju“ ne racuna poslednjih 7-8 godina a neciji plasman u 16 najboljih klubova nije „istorijski uspeh“ za srpsku kosarku . U ostalom,zivi bili pa videli,nema vise Stankovica,Radovica i ostalih pregaoca da sprece istorijsku pravdu.

        0
        0
        Odgovori
    • Ko je Zoran Popović?!
      Toliko amaterski napisan tekst da se iz aviona vidi da je tendenciozan. Još nije ni potpisao a vi već znate i kolika mu je plata? Koliko je fmpczsns potrošila novca na 30+ igraca i dva trenera koje je izmenjala u prošloj sezoni? Zašto to ne znate još uvek, a ovo već znate?

      1
      2
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter