1
Košarka

Barcelona Practice Trening-Nikola Mirotic Final 4l -Euroleague 2021/22 Beograd, 20.05..2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

OGLASIO SE MIROTIĆ POVODOM PRELASKA U PARTIZAN: Evo kakvu poruku je poslao! (FOTO)

Objavljeno: 15.07.23 u 17:05

Uživa u prelepom ambijentu.

Konačno se završila saga zvana Nikola Mirotić koja je trajala već druže vremena. On je raskinuo ugovor sa Barselonom, a za njega su borili Olimpijakos, Panatinaikos, Milan, Partizan Crvena zvezda, čija je ponuda bila najunosnija. Međutim, bivši reprezentativac Španije će na kraju obući ‘crno-beli’ dres i postati treće pojačanje tima Željka Obradovića za narednu sezonu. Mirotić je potpisao ugovor na dve sezone (1+1).

Dok se jedan deo Srbije raduje ovom transfera i cela Evropa bruji o tome, Nikola Mirotić dane provodi uživajući na moru. Nakon što je odjeknula vest da je on novi igrač Partizana, on se oglasio iz Crne Gore, objavivši slike sa mora i pokazao je kako uživa u vrelim letnjim danima.

 

FOTO: Instagram/nikolamirotic33/screenshot
125
98
1 Komentara
  1. Dostaje o miroticu i drugim igračima vise partizan dovodi druge igraca a dase ne spominju drzave neda pare Partizanu kao zvezdi i neda jake sponzore

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter