0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ODREĐENE CENE KARATA ZA ZVEZDA-FIORENTINA: Evo koliko će navijači morati da izdvoje!

Objavljeno: 15.07.23 u 14:55

Odličan spektakl.

Nakon što su završili prvi deo priprema na Zlatiboru, gde su ostvarili dve pobede protiv Selekcije Užica 3:1 i Borca iz Banja Luke 2:0, fudbaleri Crvene zvezde se trenutno nalaze u Rusiji gde će odraditi drugi deo priprema za narednu sezonu.’Crveno-beli’ su odigrali tri meča protiv Zenita gde su slavili 2:1 i Nefčija, koga su razbili rezultatom 4:0, a kao šlag na torti je trijumf nad Fenerbahčeom 3:1.

Ono pravo sledi 26. jula kada će tim Baraka Bahara igrati protiv Fiorentina kao generalnu probu pred početak Mozzart Bet Superlige Srbije, čiji je početak zakazan za 28. jul. Zvezda je odredila cene karata za ovaj susret, a oni koji žele da prisustvuju ovom događaju moraće da izdvoje 500 za severnu, za istok 600 i zapad 800 dinara, dok će tribina ‘Siniša Mihajlović’ iznositi 1.500. Što se tiče VIP lože i Galerije, koštaće 6.000, odnosno 7.000 dinara.

21
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter