3
Košarka

Nikola Mirotic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Barcelona on March 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MIROTIĆ IPAK NIJE GUBIO VREME U BEOGRADU: Blizu potpisa za Partizan!

Objavljeno: 15.07.23 u 12:40

Saga koja bi trebalo uskoro da ima svoj kraj.

Nekadašnji reprezentativac Španije, Nikola Mirotić je napustio Barselonu nakon osvajanja domaćeg prvenstva i odlične sezone u Evroligi gde su ispali u polufinalu od Real Madrida. U narednih nekoliko dana čeka se da Nikola zvanično prekine saradnju sa katalonskim gigantom.

Za njegove usluge najviše su zainteresovani Crvena zvezda i Partizan, ali za njegovo dovođenje ušli su u trku i Olimpijakos, Panatinaikos, Milano i Monako. Pričalo se da je Mirotić najbliži potpisu za ’crveno-bele’, čija je ponuda bila i najunosnija. Međutim, kako saznaje RTS, on bi mogao u narednih nekoliko dana da postane novi košarkaš ’crno-belih’.

Povodom ove sage oglasio se i italijanski novinar Mateo Andreani, koji je rekao da Mirotić u Beogradu već sastao sa trenerom Partizana, Željkom Obradovićem. Zvezda je već dovela pojačanja na toj poziciji, tako da se možda i nadzire kraj ovoj dugoj sagi.

68
10

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter