3
Košarka

Nikola Mirotic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Barcelona on March 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KRAJ SAGE: Nikola Mirotić je novi košarkaš Partizana!

Objavljeno: 15.07.23 u 15:50

Ovo je sigurno najbolja vest koju će ‘grobari’ čuti.

Nekadašnji reprezentativac Španije, Nikola Mirotić je napustio Barselonu nakon osvajanja domaćeg prvenstva i odlične sezone u Evroligi gde su ispali u polufinalu od Real Madrida. U narednih nekoliko dana čeka se da Nikola zvanično prekine saradnju sa katalonskim gigantom.

Za njegove usluge najviše su zainteresovani Crvena zvezda Partizan, ali za njegovo dovođenje ušli su u trku i Olimpijakos, Panatinaikos, Milano i Monako. Pričalo se da je Mirotić najbliži potpisu za ’crveno-bele’, čija je ponuda bila i najunosnija, a kako je danas ranije objavljeno, on se sastao u Beogradu sa trenerom ‘crno-belih’ Željkom Obradovićem. 
I sada kako javljaju mediji u Crnoj Gori, Mirotić je zvanično postao košarkšak Partizana, tako da je ova saga konačno dobila svoj epilog i ovo verovatno najveći transfer za tim Željka Obradovića. Kako Telegraf saznaje bivši as Barselone je potpisao ugovor na dve sezone (1+1). On je još igrao i za Real Madri, Čikago Bulse i Milvoki.
Crno-belima’ je ovo treće pojačanje nakon Ognjena Jaramaza i Mateuša Pontike. 
339
55

3 Komentara

  1. To je to. Jos Dzordana I idemo u NBA! Ahhhaaa! Samo Partizan!
    Srcem svim!
    Dakle: Ne za male klubice:PAO, OLI,MILAN,FENER,mala Cergarka, vec VEEELIKI PARTIZAN!
    TAKO TO IDE:
    ZELJKO THE MAGNIFICIEN!

    17
    8
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter