0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DRAGOVIĆ ZADOVOLJAN PRIPREMNIM PERIODOM: ‘Brzo smo se prilagodili Baharovim zahtevima!’

Objavljeno: 15.07.23 u 16:45

Kapiten ‘crveno-belih’ jedva čeka narednu sezonu.

Nakon što su završili prvi deo priprema na Zlatiboru, gde su ostvarili dve pobede protiv Selekcije Užica 3:1 i Borca iz Banja Luke 2:0, fudbaleri Crvene zvezde se se potom uputili u Rusiju gde su odradiii drugi deo priprema za narednu sezonu.’Crveno-beli’ su odigrali tri meča protiv Zenita gde su slavili 2:1 i Nefčija, koga su razbili rezultatom 4:0, a kao šlag na torti je trijumf nad Fenerbahčeom 3:1.

Međutim, najvažnije tek sledi, a to je generalna proba pred početak Mozzart Bet Superlige Srbije protiv Fiorentine 26. jula od 20 časova. Lider ove generacije je Aleksandar Dragović koji je odlaskom Milana Borjana postao kapiten ‘crveno-belih’ i pokazao se kao izuzetan komandant odbrane. On je rekao da je izuzetno zadovoljan pripremama.

-Izuzetno sam zadovoljan pripremnim periodom koji je iza nas, odlično smo trenirali. Veoma brzo smo se prilagodili zahtevima novog stručnog štaba na čelu sa Barakom Baharom, što pokazuju i rezultati. Imamo priliku da sarađujemo sa profesionalcima, koji odlično znaju svoj posao i imaju veliku želju za rad sa igračima, u takvim okolnostima kod fudbalera se javlja dodatna motivacija. Verujem da je ovo tek početak sjajne saradnje. – istakao je on.

Dodao je da je kapitenska traka u Crvenoj zvezdi izuzetna odgovornost.

-Kapitenska traka u Crvenoj zvezdi je posebna odgovornost, srećan sam što su u meni prepoznali lidera. Velika je čast i privilegija biti na poziciji kapitena. Radujem se predstojećoj sezoni, koja će kao što smo to već mnogo puta ponovili biti istorijska. Direktni smo učesnici Lige šampiona i imaćemo dovoljno vremena da budemo maksimalno spremni i konkurentni u tom takmičenju. – poručio je Drago.

Naveo je da su im mnogo značilo ove provere kao i ona utakmica sa Fiorentinom.

-Mnogo nam znače i provere protiv ekipa kao što su Fenerbahče i Zenit, sledi 26. jula i utakmica sa Fiorentinom. Želimo da ove sezone naši navijači uživaju u igri Crvene zvezde, verujemo da ćemo ih videti u velikom broju i na meču protiv italijanskog predstavnika, kako bismo na pravi način i uz njihovu neizostavnu podršku zaokružili pripremni ciklus. – zaključio je Aleksandar Dragović.

7
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter