0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SAGA ’MIROTIĆ’ SE NASTAVLJA: ’Crno-beli’ najbliži dovođenju bivšeg asa Barselone!

Objavljeno: 13.07.23 u 09:13

Ovo bi bilo odlično pojačanje za tim Željka Obradovića.

Košarakši Barselone su sezonu završili kao prvaci Španije savladavši Real Madrid u finalnoj seriji rezultatom 3:0 i tako im se osvetili za poraz u polufinalu Evrolige. Katalonci su nakon neupseha u Evropi odlučili da smanje plate igračima i naprave određene promene. Ta odluka se naročito nije dopala najboljem košarkašu ovog kluba, Nikoli Mirotiću.

Mirotić je nakon toga izrazio svoje nezadovoljstvo i napustio je katalonskog giganta. Nakon njegovo odlaska iz Španije, povela velika ‘buka’ oko toga gde će bivši reprezentativac ‘Furije’ nastaviti karijeru. Pominjali su se Olimpijakos, Panatinaikos, ali su ‘najbučniji Crvena zvezda i Partizan. Kako mediji u Grčkoj navode ‘crno-beli’ su najbliži dovođenju Nikole, a poziv je direktno stigao od Željka Obradovića.

-Slučaj Mirotić je bez presedana. Od momenta kada je postalo jasno da ide iz Barselone, pola Evrope ga je želelo, a on je čistio buraniju. Sve dok nije stigao poziv. A svi znaju šta se dešava kada najveći pozove. Partizan je veliki favorit za potpis Nikole Mirotića. – navodi Batakis.

 

31
7
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter