0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DULJAJ POTVRDIO: Severina stiže u Humsku – Agenti se odrekli procenata samo kako bi igrač prešao u Partizan!

Objavljeno: 12.07.23 u 17:35

U Humsku stiže kao slobodan igrač.

Partizan je završio još jedan transfer ovog leta i dobio pojačanje u vidu krilnog napadača Ksandera Severinu. Nakon dužih pregovora, klub iz Humske je postigao dogovor sa agencijom koja zastupa fudbalera i on će uskoro biti predstavljen kao novi igrač ‘crno-belih’, što je potvrdio i šef stručnog štaba, Igor Duljaj:

‘Uvek više volim da pričam kada vidim igrača uživo i kad je stavljen paraf, ali generalno to je to što se njega tiče. Na radaru je već više od mesec dana i onda su krenuli pregovori.’ – rekao je Duljaj i potom dodao:

FOTO: FK Partizan

‘Nije bilo lako dogovoriti se, tek se u poslednjih nekoliko dana sve iskristalisalo. Imao je i ponudu Herenvena, ali je nama dao reč i ispoštovao je. Vaspitan je momak, zahvalio se Herenvenu i rekao da je obećao Partizanu da će doći i tako je na kraju i bilo.’ – dodao je trener Partizana, koji Severina očekuje da vidi u toku sledeće nedelje:

‘Doći će do kraja nedelje, nema potrebe da se nešto brza i da dolazi ovde, pa ga tako očekujem na treningu u ponedeljak jer će ekipa imati slobodne dane po povratku u Beograd. Ima 22 godine i to je ono što sam pričao više puta ranije da nastojimo da dovedemo igrače od kojih klub može da profitira kasnije. Primarna pozicija mu je desno u ofanzivi, može da igra i u sredini. Mlad je, najvažnije je da može da pomogne našem timu.’ – zaključio je Duljaj uz napomenu da će biti još pojačanja vrlo uskoro.

Potez Partizana se pokazao veoma uspešnim jer su uspeli da dovedu Severinu bez plaćanja obeštećenja, a na zahtev trenera Igora Duljaja, agenti igrača su se odrekli provizije od transfera i zahtevali samo procente od eventualne buduće prodaje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter