0
Košarka

FOTO: YouTube/Screenshot

PROŠIRENJE NBA LIGE NEIZBEŽNO: Komesar takmičenja potvrdio spekulacije, ima i jedan glavni kandidat!

Objavljeno: 11.07.23 u 09:08

Gotovo 20 godina isti sastav.

Od 2004. godine kada su se Bobketsi pridružili ligi, ona nije menjala svoj sastav, osim par preseljenja i menjanja imena, u suštini je to istih 30 klubova već dve decenije. Ipak, uskoro dolazi do proširenja, a komesar takmičenja, Adam Silver potvrdio je to u uvijenoj formi.

„To nije sigurna stvar, ali kao što sam ranije rekao, mislim da je prirodno da organizacije vremenom rastu. Pogledaćemo Vegas Nema sumnje da postoji ogromno interesovanje za Sijetl. To nije tajna. Postoje i druga tržišta koja su pokazala interesovanje“, rekao je Silver.

Međutim, Silver je takođe napomenuo da trenutno nema razgovora, iako je Las Vegas gotovo siguran u bliskoj budućnosti.

„I samo za ljude koji će čuti ili pročitati o ovom intervjuu, mi sada nismo uključeni u taj proces. Mislim, trenutno ne održavamo sastanke ni sa jednom potencijalnom grupom. Ono što kažemo svima privatno je ista stvar. Javno kažem da će postojati veoma otvoren proces u vreme kada budemo spremni da razmotrimo proširenje. Ali to još nije — to nije sada“, zaključio je Silver.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter