0
Fudbal

Fudbal Football - UEFA Nations League Group Stage - League C - Group 4 Crna Gora v Srbija Sergej Milinkovic-Savic (L) and Adam Marusic Podgorica, 11.10.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NOVAC JE PRELOMIO: Sergej Milinković-Savić ima novi klub!

Objavljeno: 11.07.23 u 19:23

Ogroman novac se ulaže u Saudijskog Arabiji.

Nakon nekoliko dana isčekivanja, dobili smo i konačnu odluku Sergeja Milinkovića-Savića. Srpski vezista se seli u redove Al Hilala, ekipe iz Saudijske Arabije, koja jedna od nekoliko timova koji ne žali novac ovog leta.

Kako prenosi italijanski novinar Fabricijo Romano, Al Hilal će Laciju platiti 40 miliona evra za srpskog internacionalca. Sergej je tako treće veliko pojačanje ovog kluba u ovom prelaznom roku, jer su pre njega paraf na saradnju sa njima stavili Kalidu Kulibali i Ruben Neveš.

Sergej je za Lacio nastupao od 2015. godine i zaista je postao ikona tog kluba. U dresu ekipe iz Rima odigrao je 267 utakmica, upisavši 57 golova i 49 asistencija.

Za potencijalni dolazak u Al Hilal vezuje se još i gorostasni napadač Romelu Lukaku, baš kao i Sergejev saigrač Luis Alberto, te portugalski duo Bernardno Silva – Rafa.

Interesantno je kako su iz Lacija godinama u nazad odbijali ponude mnogo veće nego što je ova od Al Hilala.. Ipak, stiče se utisak da su sada izašli u susret Sergeju, jer će u Saudijskoj Arabiji neminovno zaraditi ogromnu svotu novca.

4
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter