0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DULJAJ NAKON TRIJUMFA OBRADOVAO NAVIJAČE: Evo šta je rekao o novim pojačanjima!

Objavljeno: 10.07.23 u 19:45

Ne sede skrštenih ruku u Humskoj.

Fudbaleri Partizana upisali su drugu pobedu na tri utakmice u dosadašnjem toku priprema, jer su slavili nad mladom ekipom Drave iz Ptuja rezultatom 3:0, a nakon meča Igor Duljaj je delovao prilično zadovoljno.

„Treba imati u obzir da je ovo utakmica koja je tek treća u ovom pripremom ciklusu, igrači su i dalje prilično u umorni, više u glavi nego u nogama, ali to dolazi se na svoje. Moram da pohvalim mladog Trifunovića, koji je danas bio odličan“.

Nakon toga je konstatovao i sledeće.

„I ostali su bili dobri, to su mladi momci, naša deca, svi oni vredno rade i napredovaće iz utakmice u utakmicu, nisam bio ni sa kim nezadovoljan od mladih igrača.“

Pohvalio je i još nekoliko pojedinaca.

„Eto vidite i pojačanja su se pridružila, Kanute je pokazao koliko zna i kakav udarac ima, a rekao mi je da ima još dosta prostora da se pripremi jer još nije na maksimumu. Takođe Šćekić je bio tu, da bude borben i da komanduje, Pavlović tek izlazi iz povrde, nadam se da će sve to biti dobro.“

Obradovao je i navijače.

„Očekujemo uskoro pojačanja, tad ću biti još zadovoljniji.“

 

5
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter