0
Domaći fudbal

Marko Stamenic (L) during the preparation pripremni friendly prijateljski match between Crvena Zvezda and FK Borac Banja Luka at stadium Radomir Antic on June 29, 2023 in Uzice, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

UPOZNAJTE BAHAROVU UZDANICU: Stamenić je pravi profesionalac! (VIDEO)

Objavljeno: 06.07.23 u 13:16

Crveno-beli su dobili veliko pojačanje.

Fudbaleri Crvene zvezde vredno rade na pripremama u Rusiji, a Barak Bahar polako sklapa mozaik tima koji će od jeseni istrčati u Ligi šampiona. Nema sumnje da su sve oči uprte u pristigle novajlije, a neko ko bi iz drugog plana, mogao da se ispostavi kao kapitalno pojačanje je Marko Stamenić.

Iako je došao na nešto „manja“ vrata, s obzirom na godine, ali i na reputaciju Olanjinke, kapitena praške Slavije, kao i Krasoa kog je Zvezda targetirala kao centralnu figuru letnjeg prelaznog roka i gotovo pola godine nastojala da ga ubedi da stigne na MarakanuStamenić se za sada pozicionirao u startnih 11.

Delovao je u manevru sa Kangom i u raznim varijacijama Zvezdine formacije, uspeo da ostavi i više nego dobar utisak, toliko da je u nekoliko navrata podsetio na Marka Grujića.

S obzirom na način pripreme za trening, ali i ozbiljnost i elokventnost, nazire se da je Zvezda dobila veliko pojačanje za Ligu šampiona.

6
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter