2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DVA FUDBALERA ZVEZDE DOBIJAJU SRPSKI PASOŠ: Crveno-beli rešavaju problem sa ograničenjem Superlige Srbije!

Objavljeno: 06.07.23 u 14:36

Uskoro se očekuje da dobiju status srpskih igrača.

Obzirom na veliki broj stranih igrača, FK Crvena zvezda je suočen sa problemom zbog ograničenja u Superligi Srbije koje dozvoljava samo četiri takva fudbalera u timu. Kako bi rešili taj problem, klub je odlučio da nekoliko stranih fudbalera ponovo aplicira za državljanstvo Srbije.

Prema informacijama objavljenim u „Informeru“, Edmund Ado i Osman Bukari su u procesu dobijanja srpskih pasoša.

Osman Bukari (C) Viktor Rogan (L) and Marko Docic during the Serbia Cup Kup Srbije Final match between Crvena Zvezda and Cukaricki at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 25, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Edmund Ado već neko vreme prolazi kroz taj proces, dok je Osman Bukari nedavno započeo isti, ali se očekuje da će obojica uskoro imati status srpskih igrača.

Trenutno, u ekipi Crvene zvezde, pored Ada i Bukarija, nalaze se i sledeći strani igrači: Omri Glazer, Aleks Vigo, Irakli Azarov, Kings Kangva, Piter Olajinka, Žan Filip Kraso i Emanuel Late Lat, koji je najnovije pojačanje.

Pored stranih igrača, u Crvenoj zvezdi već srpske pasoše od ranije poseduju Jegor Prucev i Gelor Kanga.

3
5
2 Komentara
  1. Fudbalerima daju pasose za 2 dana provedena u Srbiji a nasim ljudima koji su izbegli,Rusima koji su se borili na KiM nema

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter