0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NIŠTA OD OLIMIPIJAKOSA: Crvena zvezda odredila protiv kog tima će odraditi generalnu probu na pripremama!

Objavljeno: 05.07.23 u 20:33

Odlična provera za oba tima

Crvena zvezda je praktično dogovorila sve detalje za prijateljski meč protiv TSC-a iz Bačke Topole, koji će se odigrati 22. jula na stadionu Rajko Mitić. Ovaj meč će biti poslednja generalna proba za Crvenu zvezdu pred početak Mozzart Bet Superlige, koji je planiran za 29. jul.

Nakon što su prve opcije za pripremne mečeve, poput Olimpijakosa i FCSB-a, otpale zbog evropskih obaveza tih klubova, Crvena zvezda je dogovorila duel sa TSC-om. Sitni detalji se još razrađuju, ali sve ukazuje da će se utakmica odigrati na najvećem srpskom stadionu, Marakani.

Ovaj meč će biti prilika za publiku da upozna novi tim Crvene zvezde pod vođstvom trenera Baraka Bahara. U međuvremenu, crveno-beli su trenutno na PARI Kupu u Sankt Peterburgu, gde su ostvarili pobedu nad Zenitom rezultatom 2:1. Još ih očekuju dueli protiv Nefčija i Fenerbahčea.

Sa druge strane, TSC se priprema za izazove u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, nakon što su zauzeli drugo mesto u prethodnoj sezoni. Ovaj prijateljski meč protiv Crvene zvezde će im pružiti ozbiljnu proveru uoči evropskih duela.

Oba tima su takođe angažovana na pripremnim mečevima u inostranstvu. Crvena zvezda je na pripremama u Austriji, gde ih očekuju dueli sa ekipom Celja, Šturmom i Kišvardom. TSC, sa druge strane, ima svoje pripreme u Sloveniji, gde će se sastati sa raznim rivalima kako bi se što bolje pripremili za izazove koji ih očekuju.

Očekuje se da će ovi pripremni mečevi obezbediti neophodnu igračku formu i spremnost za oba tima pred početak nove sezone.

8
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter