0
Domaći fudbal

goalkeeper Milos Krunic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between Partizan and Vozdovac at stadium FK Partizan (JNA) on May 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KRUNIĆ ZAPOČINJE SVOJU INTERNACIONALNU KARIJERU: Golman Voždovca privukao pažnju dobrim partijama!

Objavljeno: 05.07.23 u 17:40

I on će put Bliskog Istoka.

Zmajevi’ su prošle sezone pokazali odličnu igru i sezonu u Mozzart Bet Superligi Srbije okončali na sedmom mestu. Ono što je najvažnije za tim sa ’tržnog centra’ je da su promovisali veliki broj mladih igrača i pokazali da Srbija ima budućnost. Takođe, Voždovčani su ove takmičarske godine su imali jedan od najmlađih timova u Evropi.

Jedan od najzaslužnijih sa dobru sezonu Voždovca jeste čuvar mreže Miloš Krunić, koji je devet puta sačuvao mrežu i pokazao izuzetan kvalitet. Kako je Saudijska Arabija postala ovoletošnji hit, mladi golman će pojačati drugoligaša Hajera. Pre ’zmajeva’ nastupao je za Zemun i Bežaniju.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter