0
Evroliga

Facundo Campazzo celebrates after winning the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on April 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KAMPACO IDE IZ ZVEZDE: Španci otkrili nove detalje oko argentinskog plejmejkera!

Objavljeno: 04.07.23 u 16:11

Što se njih tiče on napušta Mali Kalemegdan

Crvena zvezda i dalje čeka zvaničnu potvrdu o budućnosti svog igrača, Fakunda Kampaca. Iako se već duže vreme spekuliše o njegovom transferu u Real Madrid, još uvek nije doneta konačna odluka.

Prema pisanju španskog lista „Marka“, argentinski plejmejker je već postigao dogovor sa madridskim gigantom. U članku koji se bavi transferom Valtera Tavaresa u Portland u NBA ligi, „Marka“ je takođe spomenula informaciju o Kampacu.

Prema tim informacijama, Real Madrid pravi dugoročne planove za budućnost tima i Kampaco je jedan od ključnih igrača u njihovim planovima. Ovo upućuje na to da je transfer već rešen, iako zvanična potvrda još uvek nije stigla.

Real Madrid je poslednjih meseci pravio plan narednih sezona i do sada su preovladavali odlasci (Hanga, Korneli, Vilijams-Gos, Rendolf), ali nisu zanemareni ni dolasci. U tom smislu Real je već tri sezone vezao Fakunda Kampaca, produžio ugovor sa Gabrijelom Dekom do 2028. godine i mesecima pregovara da zatvori obnovu svog trećeg stuba – Edija Tavaresa. Za sada bez uspeha – navodi „Marka“.

Objašnjenje za Tavaresa je da su pregovori zapeli, da on želi u NBA i Portland koji mu je poslao ponudu, ali da se pita Real Madrid sa kojim centar sa Zelenortskih ostrva ima ugovor na još godinu dana. Ukoliko Tavares hoće ranije da ode, moraće da otkupi sam klauzulu i da plati šest miliona evra iz svog džepa, ili će morati da odigra još jednu sezonu, nakon čega će moći besplatno da ode gde bude želeo.

9
23
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter