0
ATP

FOTO: YouTube/Screenshot

MEDVEDEV O ĐOKOVIĆU: ’Ne znam kako to radi, on izgleda nema loše dane!’ (VIDEO)

Objavljeno: 02.07.23 u 09:20

Rus imao reči hvale.

Nakon Rolan Garosa, sve oči su uprte u novi gren-slem turnir, a to je Vimbldon, koji će trajati od 3. do 16. jula, a titulu brani najbolji srpski teniser Novak Đoković. On će u prvom kolu igrati protiv Pedra Kačina, sutra od 14:30. Naravno, Nole je u centru pažnje jer će pokušati da nastaviti gde je stao u Parizu, a to je nova gren-slem titula.

O Novakovim podvizima govorio je ruski teniser Danil Medvedev. On je je rekao da kada Novak ima loše dane da ti tada uspeva da pobedi.

– Prvo ne znam kako to radi, osećam da svi igrači, osim Novaka, Rodžera i Rafe, mogu da imaju loše dane i da gube od igrača koji su van Top 100 ili od kvlifikanata… To je normalno u sportu. Ali kada pogledam, Novak je skoro na 50 odsto, igrao je 70 Grend slemova i bio je u 35 finala. Ne znam kako je to moguće? On izgleda nema loše dane. Zapravo, ima ih, kao i svi, ali i tada uspeva da pobedi. Ne znam kako to radi i zato je on za mene najveći u istoriji tenisa, ali to je podložno debati naravno. – započeo je.

Dotakao se i njegove pobede nad Đokovićem u finalu US opena i istakao da je odigrao neverovatan meč.

Da budete sposobni da ga pobedite kada ide da kompletira Grend slem godišnji, možda je bio malo stegnutiji nego inače, ali odigrao sam nererovatan meč i to mi je dalo još više ponosa da sam bio spreman da uradim, kada sam video šta je posle toga uradio. Srećan sam da sam uradio to, ali ne želim da stanem na tome, želim da idem po nove Grend slem titule i da igram sa njim. – naveo je Medvedev.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter