1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

KRICI KOJI SU SE DALEKO ČULI: Jeziva povreda Jevremovića ostavila utakmicu u drugom planu! (VIDEO)

Objavljeno: 02.07.23 u 19:56

Užasne scene.

Partizan se danas u okviru prijateljskog susreta sastao sa ekipom Pesnice. Slavili su ‘crno-beli’ sa 5:0, a svi golovi viđeni su u drugom delu susreta.

Prvo poluvreme ostaje u pamćenju mladog Janka Jevremovića, ali ne po nečemu dobrom. Naime, on je doživeo užasnu povredu, a svi prisutni na stadionu mogli su da čuju njegove krike. On je povredu doživeo tako što se celom težinom dočekao na svoje koleno, nakon čega je ostao da leži na travi.

Partizanovi lekari su pokušali odmah da mu pomognu, a težina same povrede za sada nije potpuno jasna.

Fotografije i video samog događaja možete videti – OVDE!

4
1
1 Komentara
  1. Nasi sportski mediji su ocajni… Svi se baziraju na vestima koje su sirove, uzasne, zastrasujuce, lede krv u zilama, u transu, ludilu,… i po pravilu su pod ciganskim patronatom, pa nam tako i pisu vesti za Partizan…. Nekada su Sport i Sportske novosti sa Politikom i Novostima cinile okosnicu medijske dubine sa vrlo kvalitetnim clancima, i bez toga da novinar za „prazan burek“ pise hvalospeve za tim za koji navija, i obrnuto kada je u pitanju Partizan…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter