0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

JOVANOVIĆ O DOLASKU U PARTIZAN: ‘Bio je ovo treći, najuspešniji pokušaj da dođem!’

Objavljeno: 02.07.23 u 20:05

Sjajna konkurencija na poziciji čuvara mreže.

Srpski golman Aleksandar Jovanović pristigao je sa Kipra ovog leta u redove Partizana. Pored njega, ‘crno-beli’ imaju još Stevanovića i Popovića, pa se može reći da će konkurencija biti ‘paklena’ na toj poziciji. Jovanović tvrdi da je ovo treći put da ga Partizan želi u svojim redovima:

– Bio je ovo treći, najuspešniji, zapravo srećni pokušaj da dođem u Partizan. Prvi put smo kontaktirali u junu 2016. godine, tada sam pregovaro sa Ivicom Ilievim, međutim, nisu nam se putevi ukrstili, Radnički me je prodao danskom Arhusu i bio je to takođe dobar potez za moju karijeru. Pregovarali smo I minulog januara, bilo je takođe blizu, razgovarao sam sa Ivicom Kraljem ovoga puta, ali je epilog bio isti i sada se konačno sve poklopilo.’ – rekao je sjajni čuvar mreže i odmah potom dodao:

FOTO: FK Partizan

‘Te 2016. godine je Radnički dobio dobar novac od mog transfera, a i gledao sma da izađem u susret klubu, jer sam u Nišu bio sjajno tretiran, tim pre što sam dete Radničkog. Protekle zime, pak, predsednik Aplona nije želeo da me pusti, kao ni sada. Bio sam tri godine na Kipru, bio jedan od najboljih igrača u Apolonu, osvojili smo titulu, pa sam proglašen za najboljeg fudbalera lige. Imao sam autoritet u svlačionici i zato nije želeo da me se odrekne Međutim, ovoga leta sam insistirao na transferu, video sam se sa predsednikom kluba i to je, čini mi se, sve preokrenulo. Uspeli smo konačno, uz pomoć Partizana takođe i Kralja koji je insistirao da dođem u Partizan. Svi su zadovoljni u priči, to je najbitnije.’ – zaključio je on.

Otkad je 2016. godine otišao u inostranstvo, branio je za Arhus, Uesku, Deportivo i Apolon iz Limasola.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter