0
Domaći fudbal

during the Partizan v Radnik Surdulica - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on March 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DA LI PARTIZAN IMA NOVOG KAPITENA? Duljaj odredio ko će biti naslednik Slobodana Uroševića!

Objavljeno: 02.07.23 u 21:12

Bitno pitanje će biti rešeno u narednih par dana

Fudbaleri Partizana započeli su pripreme za novu sezonu putovanjem u Pohorje, gde će odigrati prijateljski meč protiv Tehnotima Pesnice, trećeligaša iz Slovenije. Ova turneja predstavlja deo njihove pripreme za izazove koji dolaze.

Međutim, osim fizičke pripreme, Partizan se suočava i sa promenama u timu. Jedna od tih promena je izbor novog kapitena. Svetozar Marković, nekadašnji polaznik Partizanove škole, dobio je odgovornost da nosi kapitensku traku. Ovaj mladi fudbaler preuzima traku od Slobodana Uroševića, koji je prešao na Kipar.

U protekloj sezoni, traku su privremeno nosili igrači poput Bibarsa Natha, ali sada je trener Igor Duljaj odlučio da je vreme za mlade snage. Svetozar Marković se istakao kao obećavajući igrač i izgleda da je stekao poverenje stručnog štaba.

Ipak, ostaje da vidimo hoće li Marković zadržati kapitensku traku i kada nova sezona počne. Njegova uloga na terenu i vođstvo van njega biće ključni faktori koji će odlučiti da li će traka ostati na njegovom ramenu tokom cele sezone. Crno-beli navijači s nestrpljenjem iščekuju novu sezonu i nadaju se uspehu pod vođstvom novog kapitena.

25
8
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter