4
Domaći fudbal

Nemanja Nikolic (L) celebrates after scoring a goal with Veljko Simic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between Vojvodina and Partizan at stadium Karadjordje on April 01, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVANIČNO: Partizan doveo zamenu za Rikarda Gomeša! (VIDEO)

Objavljeno: 01.07.23 u 16:20

Pojačanje u napadu za ‘crno-bele’.

Partizan je nakon prodaje Rikarda Gomeša espresno krenuo u potragu za rešenjem na poziciji špica. Isto su našli ne preterano daleko od Beograda, jer iz Novog Sada stiže Nemanja Nikolić, nekadašnji fudbaler ‘crno-belih’.

On je precrtan od strane trenera Bataka u Vojvodini i dobio je slobodu da napusti klub. Uputio se na Kipar, gde je imao sve dogovoreno, ali je ta priča propala, pa je odmah nakon toga uspeo da dogovori uslove sa klubom iz Humske ulice.

Nikolić je nastupao za nekolicinu klubova, a u Srbiji je branio boje Spartaka, kao i pomenutih Partizana i Vojvodine. U redove beogradskih ‘crno-belih’ stiže kao slobodan igrač.

14
61

4 Komentara

  1. Tacno je da Nikolic nije brz, ali je zato snazan, razoran, i ume sa loptom…Verovatno ce iza njega biti Natko, desno Diabate, dok se za levu poziciju bore mladi, Menig ili novi dosljak.. Ono sto je cudno to su bekovi Zivkovic i Antic znaju fudbal, ali na male golove… Spori su, neokretni i bar umesto jednog mora doci mladi Afrikanac, vrhunskih brzinskih osobina…

    0
    1
    Odgovori
    • Lakrdija, zamena za Rikarda… Pa on nije dao golova za celu karijeru koliko je Rikardo
      dao u jednoj sezoni. Nesposobna uprava, daj šta daš, samo da je džabe. Borba za peto mesto, Evropu možemo da zaboravimo
      BOJKOOOOT, dok ih sve ne najurimo iz kluba.

      0
      0
      Odgovori
  2. Duljaj prica o brzini i agresivnosti, hoce brze i agresivne igrace a dovodi sporissa Nemanju Nikolica!? Malo cudno,zar ne?!
    Nema sumnje, Nemanja Nikolic je dobar igrac ali takav kakav je on nama ne treba. Imamo Pavlovica koji nije nista pokazao . Imamo malog Bazdara koji takodje nije nista pokazao,a nije ni klasini cetarfor, on kao da se boji dati gol!? Njega ubija prevelika zelja, shvata fudbal kao moranje, kao sex! Kad treba da svrsi-kvrc Milojka! Sve zivo ispromasuje.Sala na stranu, moramo naci nekog poput ranijih centarforova sa kojma smo imali mnogo uspeha, da je stranac, verovatno africki ili brazilski, j.americki igrac.
    Ali, znam ja sta je…. Klub je kolabirao finansijski, a jedno je prica a drugo stvarnost. Ono sto rade do sada je zivo spasavanje camca. A pustaju za dzaba Andradea i pogotovo onog naseg Jabusela!Ybg, tuga jedna.
    Voda je usla do grla, a sada pokusavaju da nadju neka iznudjena resenja. Nemanja Nikolic, hm!? Sa njim mozemo do 5-7 pozicije. Razocaran sam veoma, ne gledam sta u Zvezdi rade, to me ne interesuje, neka ona srlja koliko hoce, ali vidim tragediju od Partizana. Zali boze moje nerviranje. KKP je zivi primer, nass primer svih partizanovaca! Jasno je pokazano sta mi hocemo! Hocemo veliki Partizan sa velikim ambicijama, sa izvanrednim igracima i stadion ce procvetati i izgledati evropski,pun. Eto, to navijaci hoce. Ovo drustvo u klubu je dokazalo da je nesposobno da to uradi. Mene ne interesuje politika, ali ako je i do nje, pa radite sto i Terzic. Uslihtajte da bi primili! I ne kradite klub,kraduckajte! Moram biti i malo bezobrazan za bezobraznike! Sramno, ovaj Partizan DOSLOVNO nikome nije interesantan, nikome ne treba. Nama navijacima treba Partizan kao KkP! Niste u staju da to uradite, napolje!

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter