0
Domaći fudbal

from left Strahinja Erakovic Srdjan Mijailovic Aleksandar Dragovic Slavoljub Srnic Aleksandar Katai Aleksandar Pesic and Kings Kangwa celebrate Crvena Zvezda v Spartak, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on October 09, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDU NAPUŠTA JOŠ JEDAN FUDBALER: Poptuna rekonstrukcija u punom jeku!

Objavljeno: 30.06.23 u 09:44

Novi rastanak.

Prema informacijama koje prenosi Mozzart Sport, nakon Milana Borjana, novi trener Crvene zvezde Barak Bahar odlučio je da se odrekne usluga dugogodišnjeg prvotimca Marka Gobeljića, kome se zahvalio neposredno pre jučerašnje utakmice.

Ipak, odlascima tu nije kraj, na izlaznim vratima Marakane je i Slavoljub Srnić, prema saznanjima Telegrafa, a vojnik crveno-belih će najverovatnije izostati i sa priprema koje se drugog jula sele u Rusiju na turnir.

Srnić je u dva navrata nosio dres Crvene zvezde, a sada su pozicije krila, gde je igrao u prvom mandatu, kao i veznog fudbalera gde ga češće gledamo u drugog, popunjene pa bi momak iz Mačve morao da potraži novu sredinu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

9
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter