3
Košarka

Nikola Mirotic (C) reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Barcelona on March 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POTPIS U NBA LIGI MNOGO ZNAČI ZVEZDI: Da li je ovo znak da Olimpijakos odustaje od Mirotića!?

Objavljeno: 30.06.23 u 11:36

Harison Barns i zvanično ostaje u Sakramentu, kojim će zarađivati oko 18.000.000 dolara na godišnjem nivou, što bi trebalo da znači dobre vesti za timove u Evropi, najviše za Crvenu zvezdu.

Naime, Barns i zvanično ostaje, što znači da je pozicija četiri u Sakramentu praktično pokrivena, jer je prva opcija tu Sabonis, a američki košarkaš može da igra krilnog centra ukoliko zatreba.

Što bi značilo da Saša Vezenkov jeste korak bliže u Olimpijakosu, pa samim tim dolazak Nikole Mirotića u Pirej nije toliko izgledan ni prioritetan za crveno-bele, što bi značilo da klub istih boja iz Beograda u teoriji ima konkurenta manje u trci za potpis Španca.

 

Bilo kako bilo, prelazni rok je živa stvar i videćemo kako će se stvari odvijati.

6
4
3 Komentara
    • Petrusev se kleo u Partizan a ispao je „dupe Marijanovo“! Dobar je igrac ali prilicno nekorektan. On bi tek kod Zeljka bio svetska klasa i igrac kojeg bi iz NBA pozeljeli „s nokta“! Sa Zeljkom bi postao jedan od najboljih evropskih centara.

      1
      8
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter