0
Košarka

General overview of Stark Arena grobari, navijaci, fans, supporters, flags, zastave, Supporters of Partizan raise a banner showing head coach Zeljko Obradovic of Partizan during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 3 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ JE KLJUČ SVEGA: Željkov pomoćnik o uticaju trenera na ceo klub, ne samo igru!

Objavljeno: 30.06.23 u 08:11

Superlativ je jedina moguća opcija.

Partizan je može se reći nedavno okončao istorijsku sezonu, a ona ne bi bila moguća bez Željka Obradovića i stručnog štaba, a jedan od najvrednijih pomoćnika Žoca je upravo Đozep Marija koji je pričao u značaju Obradovića na ceo Partizan.

“Lepo je kada pobeđujete, ali igračima tada raste vrednost. Biće ponuda koje nećemo moći da ispratimo. Uvek kažem da ono što ne sme da nedostaje – Željko Obradović. Igrači dolaze i odlaze, ali kada Željko bude otišao, to će biti problem. Biće teško, ali staza je utabana. Da sam na mestu igrača koji se premišlja, ja bih došao u Partizan. Druga stvar je kada vam neko ponudi triput više novca od onoga što Partizan može…“ rekao je Španac, pa se nadovezao:

„Lesor je bio igrač koji je često menjao timove u Evroligi, nigde nije dobio novi ugovor. A onda je došao u Partizan i postao najbolji skakač Evrolige. Dante Egzum je u Barsi bio dobar, ali sa nama je bio fantastičan. Isti važi i za mlade igrae: Smailagića, Trifunovića, Madara… Radujem se budućnosti nekih od njih, ali bi bila šteta da ih izgubimo. Ključ svega je Željko Obradović“.

Osvrnuo se i na seriju protiv Reala iz Madrida.

“Svakako je uticala. Dobili bismo seriju sa 3-0, da su stvari ostale kako su se razvijale. Bio je tu i dragičan događaj u Beogradu pred treću utakmicu i cela zemlja je bila u šoku, sve nas je to pogodilo”, kazao je španski stručnjak.

 

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter