0
Košarka

Gregor Glas (C) celebrate with Mathias Lessort , Yam Madar, Zach LeDay during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Buducnost at Stark Arena on November 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MADAR SE EMOTIVNOM PORUKOM OPROSTIO OD LESORA: Evo šta mu je poručio! (FOTO)

Objavljeno: 30.06.23 u 22:20

Lep gest.

Košarkaši Partizana imaju sjajnu sezonu iza sebe. Uspeli da osvoje AdmiralBet ABA ligu nakon deset godina čekanja, pobedivši Crvenu zvezdu u maratonskoj finalnoj seriji 3:2. Prvo je tim Željka Obradovića imao prednost od 2:0, ali su ’crveno-beli’ pred svojim navijačima došli do egala, međutim  ipak su ’crno-beli’ u svojoj ’Štark Areni’ došli do veoma važnog trijumfa.

Što se tiče Evrolige i tu su imali sjajno izdanje. Stigli su do Top 8 faze, a tu ih je čekao Real Madrid. ’Crno-beli’ su iznenadili sve i došli do prednosti od 2:0 u seriji i to u sred prestonice Španije. Ipak, nisu uspeli da održe to i na kraju su ’kraljevi’ preokrenli i otišli na fajnal-for u Kaunas.

Jedan od nosilaca igre Partizana ove sezone definitivno jeste Matijas Lesor, koji je postao i jedan o miljenika ’grobara’. On je na svoj način pridobio simpatije, jer je posle svake utakmice voleo da peva sa njima i da se baca među pristalice ’crno-belih’. Kao što se kaže ’sve što je lepo kratko traje’ tako je i za ovu bajkovitu priču između Francuza i navijača.

Lesor je ipak na kraju napustio beogradski klub i pridružio se Panatinaikosu, koji stvara drim-tim za narednu sezonu, a tamo će ga čekati doskorašnji suparnik, Luka Vildoza. Od francuskog centra se oprostio i Jan Madar koji je napisao na svom profilu emotivnu poruku.

-Moj brate, proveli smo sjajno vreme sa ludim uspomenama… Srećno u tvom idućem poglavlju. – poručio je Madar.

 

FOTO: Instagram/ yam_madar11/ screenshot
12
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter