2
Domaći fudbal

Marko Gobeljic Stefan Mitrovic Aleksandar Katai Nemanja Milunovic Radnik - Crvena Zvezda, superliga Srbije, Super Liga Surdulica, Srbija, 13.11.2022. Novembar 13. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NOVA BAHAROVA „SEČA“: Dugogodišnji fudbaler Crvene zvezde nema svetlu budućnost kod izraelskog trenera!

Objavljeno: 29.06.23 u 21:40

Videćemo kako će se sve dalje razvijati.

Prema informacijama koje prenosi Mozzart Sport, nakon Milana Borjana, novi trener Crvene zvezde Barak Bahar odlučio je da se odrekne usluga dugogodišnjeg prvotimca Marka Gobeljića.

Gobeljić nije bio uključen u protokol za prijateljsku utakmicu protiv Borca, a nije bio ni prisutan na stadionu u Užicu. Pre početka meča, izraelski stručnjak obavio je razgovor s njim u kojem mu je jasno saopštio da ne računa više na njega.

Osim toga, Gobeljić neće putovati s ekipom na drugi deo priprema u Rusiju.

Ova odluka trenera Baraka Bahara označava nove značajne promene u timu Crvene zvezde, a budućnost Marka Gobeljića u klubu sada je neizvesna.

10
3
2 Komentara
  1. Gobelja odmah u filijalu u N.Sad. Vosa bas treba takvog. Napred Zvezdo, sve skartove daj nasim vernim prijateljima koji ne igraju sa nama, oni ne racunaju bodove sa nama. Neka puknu grobarchad.

    0
    3
    Odgovori
    • Neka tebe, ne treba FK Vojvodini taj preplaćeni matorac. I regal pride da nam ponudite uz njega, koji će nam očin! Lepo vi njega umesto u Novi Sad, škartirajte na Senjak u Grafičar kod Stojić Ranka ili još bolje dajte ga IMT-u. Dosta je više izvikanih tzv. ‘veličina’. Realno, ako vama ne valja, nama ni slučajno nije potreban. Ima beogradskoj ligi klubova koji će mu se obradovati.

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter