0
AdmiralBet ABA Liga

Vanja Marinkovic (C) Yam Madar (L) and Mathias Lessort during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Cazoo Baskonia Vitoria at Stark Arena Hall on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VANJA MARINKOVIĆ NE DOLAZI U PARTIZAN: Sprema se novi ugovor za srpskog reprezentativca!

Objavljeno: 28.06.23 u 20:21

I sam je istakao da sledeće sezone sigurno neće igrati u Partizanu.

Vanja Marinković nalazi se blizu produžetka ugovora sa Baskonijom, prema informacijama koje prenose tamošnji mediji. Uskoro se očekuje i ozvaničenje produžetka saradnje, što znači da nekadašnji kapiten Partizana, neće obući crno-beli dres, makar u skorije vreme.

Marinković je tokom ovog leta bio povezivan sa povratkom u Partizan, a viđen je čak i na utakmicama finala ABA lige protiv Crvene zvezde. Međutim, on je nedavno otkrio u podkastu „Kod Luke i Kuzme“ da se neće vratiti u crno-beli tabor.

– Tako je, ostajem u Baskoniji, kao i većina ekipe. Samo će Tompson najverovatnije otići iz kluba – istakao je tada Vanja.

Vanja Marinković je deo Baskonije od 2021. godine, kada je prešao u taj klub posle dvogodišnje epizode u Valensiji. Pre dolaska u špansku ligu, Marinković je šest sezona proveo u Partizanu, gde je osvojio jednu titulu prvaka Srbije i dva pehara Kupa Radivoja Koraća.

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter