5
AdmiralBet ABA Liga

Dante Exum (L) Ioannis Papapetrou (C) and Aleksa Avramovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Barcelona on March 28, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JOŠ JEDAN KOŠARKAŠ PARTIZANA ODLAZI U PANATINAIKOS: Ataman nastavlja da sastavlja tim za vrh Evrolige!

Objavljeno: 28.06.23 u 23:25

Prethodno je ugovor potpisao Matijas Lesor.

Dolazak Ergina Atamana u Panatinaikos, najavio je novu eru grčkog velikana i povratak u vrh evropske košarke. Turski trener je nakon potpisa Luke Vildoze, koji je stigao iz Crvene zvezde i Matijasa Lesora iz Partizana, naciljao još nekoliko imena iz ekipa večitih.

Pominjao se kao opcija Kevin Panter, koji je navodno sada nešto bliži Barseloni, ali i Dante Egzum, za koga je zainteresovan i Monako, ali i neki NBA timovi.

Ipak, prema informacijama grčkih medija, blizu povratka u Panatinaikos, nalazi se Joanis PapapetruNavodno, nekadašnjeg kapitena upravo atinskih „Zelenih“, samo formalnosti dele od novog ugovora u rodnoj zemlji, dok se ozvaničenje uskoro očekuje.

Ioannis Papapetrou during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Real Madrid on March 31, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Grčki košarkaš je u crno-belom dresu tokom mečeva u Evroligi prosečno beležio 5.4 poena, 2.3 skoka. 0.9 asistencija, uz indeks 5.1. Što se tiče ABA lige, Papapetru je upisivao 6.5 poena, 2.3 skoka i 1.4 asistenciju, uz indeks 6.9.

 

21
24
5 Komentara
  1. Taj Ataman je i lesinar i hijena.Jos samo da odvede Zeljka i Ostoju.Kad mu se toliko svidja Partizan trebao je da dodje kao ZOC-ov pomocnik.

    3
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter