0
Evroliga

Keenan Evans (L) and Luca Vildoza during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Zalgiris Kaunas at Aleksandar Nikolic Hall on December 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VILDOSA O DOLASKU U PAO: „Nedović mi je rekao da dođem u Panatinaikos“!

Objavljeno: 27.06.23 u 10:50

Argentinac je po prvi put govorio o transferu u Grčki klub

Doskorašnji igrač Crvene zvezde, Luka Vildosa, stigao je u Atinu na potpis ugovora i predstavljane u novom klubu, Panatinaikosu. Sjajni Argentinac je za klupski sajt govorio o prvim utiscima i njihovim navijačima.

Osećaj je sjajan. Osećam se uzbuđeno. Zaista se radujem što ću doći u Atinu i početi da radim sa svojim novim saigračima i trenerima – rekao je na početku Vildosa.

 

Filip Petrusev (L) Luca Vildoza (C) and Nemanja Nedovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and KK Split at Aleksandar Nikolic hall on April 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Poznajem navijače Panatinaikosa, jer sam igrao u OAKA-i kao protivnik, ali i po video snimcima koji kruže internetom. Atmosfera koju stvaraju je… luda. Oni vole tim i izražavaju ga na jedinstven način. Ovo mi se stvarno sviđa i jedva čekam da to doživim. Siguran sam da ću imati sjajnu vezu sa njima. 

Potom se osvrnuo na očeivanja za narednu sezonu i radu sa Erginom Atamanom.

Mislim da ćemo u novoj godini imati veoma jak tim. Trener Ataman je odličan i veoma iskusan i uspešan trener. On zna kako da natera svoje igrače da igraju preko svojih granica. Veoma sam optimističan da ćemo imati dobru sezonu.

 

Luca Vildoza reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Aleksandar Nikolic Hall on January 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Za kraj razgovora, Vildosa je otkrio da su ga bivši saigrači, Tanasis Adetokumbo i Nemanja Nedović, savetovali da dođe u redove „zelenih„.

Razgovarao sam sa Tanasisom, koga poznajem iz vremena u Milvokiju, kao i sa Nedom. Obojica su mi rekli da je Atina prelep grad za život, vreme je odlično, navijači posebno topli, a klub na vrhunskom nivou u svim oblastima. U nekoliko reči, rekli su mi da dođem u Panatinaikos sa sigurnošću da ću provesti tri izuzetne godine – zaključio je Argentinac.

VESTI O ZVEZDI:

1
12
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter