7
Domaći fudbal

from left Bojan Ostojic Igor Vujacic Aleksandar Scekic Sasa Zdjelar Lazar Markovic goalkeeper Aleksandar Popovic Aleksandar Miljkovic Seydouba Soumah Sinisa Sanicanin Fudbal-UEFA Conference League Season 2021/2022-FK Partizan v FK Soci (Rusija) Novi Sad, 12.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

VELIKI POVRATAK U HUMSKU: Partizan aktivirao bombu na startu prelaznog roka!

Objavljeno: 27.06.23 u 11:53

Miljenik navijača.

Stameni crnogorski vezista Aleksandar Šćekić upravo je predstavljen kao novo-staro pojačenje Partizana. Gorostasni crnogorac otišao je iz Partizana u januaru 2022. godine, a od tada je branio boje poljskog Zaglebja, zatim Dibe Fadžairaha i poslednji klub za koji je nastupao, bilo je Hapoel iz Haife.

Partizan je prekinuo saradnju sa Koloradom i Fejsom, pa je pojačanje na ovoj poziciji bilo više nego potrebno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

U dresu Partizana odigrao je preko 130 utakmica, postigavši 12 golova i 10 asistencija. Šćekić je redovni član nacionalnog tima Crne Gore i iznad svega najviše ga krasi skok igra.

Po povratku u Humsku ulicu, Šćekić je zadužio dres sa broj 19.

23
55

7 Komentara

  1. Bombasti naslovi , koja crna borba za titulu ?kako je počelo biće dobro ako obezbede opstanak u ligi a ne Evropu ili borbu za prvo mesto.S kim oni misle da počnu sezonu?

    0
    0
    Odgovori
  2. Auuu sve jaki klubovi gde je igrao,bolje da je neki omladinac zauzeo njegovo mesto.Svi ga šutnuli pa ost’o bez leba.

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter