0
Evroliga

Mathias Lessort during round 32 Euroleague basketball match between Partizan and Real Madrid in Belgrade, Serbia, on March 31, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

LESOR SE OPROSTIO OD GROBARA EMOTIVNOM PORUKOM: Podelio je fotografiju i ostavio poseban komentar! (FOTO)

Objavljeno: 27.06.23 u 23:52

Završio je svoju epizodu u crno-belom.

Francuski košarkaš Matijas Lesor oglasio se nakon transfera u grčki Panatinaikos i putem jedne fotografije se emotivno oprostio od Partizana. Na svojoj Instagram priči, Lesor je podelio sliku stranice koja se bavi vestima vezanim za crno-bele.

Lesor je u Partizanu proveo gotovo dve sezone i postao je miljenik navijača, ističući se kao jedan od najsrčanijih i emotivnijih igrača u timu. Na objavljenoj fotografiji, može se videti Lesor u suzama nakon jedne od utakmica u crno-belom dresu.

– Forever a grobari – napisao je Lesor.

FOTO: Instagram

Matijas je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom. Ranije se pojavila informacija o njegovoj zaradi u novom klubu, koja prema prvobitnim podacima iznosi 1.4 miliona evra u prvoj godini ugovora. Ova suma je dvostruko veća u odnosu na ono što je Lesor zarađivao dok je bio u Partizanu.

Oproštajna poruka Matijasa Lesora i njegov angažman u Panatinaikosu označavaju novu etapu u njegovoj karijeri, dok navijači Partizana pamte njegovu posvećenost i doprinos tokom boravka u klubu.

20
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter