0
Lifestyle

FOTO: Hisense

EURO 2024: Hisense nudi poseban sportski režim! (FOTO)

Objavljeno: 27.06.23 u 12:59

Da li ste spremni za EURO 2024?

Televizori sa ovim tehnologijama donose besprekornu sliku i kristalno jasan zvuk sa terena u vaš dom

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje će se 2024. godine održati u Nemačkoj, uveliko traju, a Srbija je jedna od 53 evropske zemlje koje se bore za odlazak na ovo prestižno takmičenje. Ako ste veliki fan fudbala zasigurno ćete želeti da ispratite svaki detalj EURO 2024, ali – da li ste znali da to možete da postignete čak i iz udobnosti svoje fotelje?

Naime, Hisense televizori nude poseban Režim za sport koji ističe kvalitet pokreta i u prvi plan stavlja akciju i mogućnost da besprekorna slika i kristalno jasan zvuk sa terena stignu direktno u vaš dom, ali to nije sve.

FOTO: Hisense

Nakon sponzorstva Svetskog prvenstva u Rusiji 2018, Svetskog prvenstva u Kataru 2022. godine, EURO 2016 i EURO 2020 takmičenja, a kao aktuelni sponzor Pari Sen Žermena i eSport takmičara širom sveta, Hisense kompanija nastavlja da pruža podršku sportu. Upravo iskustvo stečeno u radu na sportskim projektima ovom brendu daje mogućnost da poboljša tehnologiju svojih televizora, a gledaocima priliku da uživaju u fudbalu na vrhunski način. Zato se pri odabiru novog televizora postarajte da ima karakteristike koje ćemo vam upravo predstaviti – EURO 2024 i sportske prenose pamtićete po visokoj rezoluciji, savršenim bojama i kristalno jasnom zvuku.

Hisense televizori nude niz izuzetno važnih opcija koje sportske sadržaje prikazuju na najbolji mogući način – sa više fluidnosti, bez seckanja slike, brzinom osvežavanja do 120 herca i pojačanim osvetljenjem koje na nekim modelima dostiže čak 1.300 nita. Upravo Sportski režim i Smooth Motion funkcije navedeno i pružaju. Uz njih, preglednost igre je bolja jer omogućuju da se svaka akcija isprati od početka do kraja, bez bilo kakvih preskoka u prenosu slike.

FOTO: Hisense

Zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji televizor može da reprodukuje više od milijardu boja na ekranu. Na taj način postiže se prikazivanje punog opsega kolorita, dok se istovremeno podiže nivo realističnog prikaza. Dakle, sofisticirana optika donosi širu paletu boja koje se prikazuju onako kako biste ih videli da se fizički nalazite, na primer, na fudbalskom terenu. Međutim, kako je reč o funkciji koja podržava različite režime slike, može se adaptirati bilo kom sadržaju koji se prikazuje – film, igre, klasični TV prenosi i slično.

 

Kako visoka rezolucija omogućava bolji prikaz detalja, treba da znate da određeni modeli Hisense televizora podržavaju 4K, odnosno četiri puta veću rezoluciju od 2K. Dodatno, Dolby Vision HDR funkcija pruža dinamičniji i bistriji prikaz, bogat detaljima čak i u najtamnijim i najsvetlijim delovima slike. Tu je i tehnologija AI optimizacije slike koja je opremljena pametnim prepoznavanjem prikaza u realnom vremenu. Navedeno znači da se u trenutku može uhvatiti svaki frejm i dolazni signal i da se potom automatski optimizuje kvalitet slike prema specifičnim zahtevima onoga što je na ekranu.

FOTO: Hisense

Uz Dolby Atmos tehnologiju podržava se istovremeni rad više zvučnika od kojih svaki ima pojedinačni zvuk. Na taj način, zvuk se prenosi do svakog ugla sobe i kreira se 3D bioskopsko audio uživanje. Veća čistoća i jasnoća zvuka pomažu da čujete čak i najtiše šumove.

Kompanija Hisense nudi još mnogo visoko-tehnoloških funkcija televizora koje ćete obožavati. Ipak, treba da znate da se razlikuju od serije do serije jer su u ponudi QLED, ULED, OLED, Micro LED i Laser modeli. Međutim, ono što im je svima zajedničko jeste što dolaze sa pametnom platformom VIDAA – pametan operativni sistem koji pruža brz pristup aplikacijama, potrebno je samo da ga pozovete i izgovorite šta želite, a glasovna pretraga će vam to naći.

FOTO: Hisense

Ukoliko želite da se upoznate detaljnije sa tehnologijama i funkcijama koje nudi brend Hisense, posetite sajt ove kompanije i odaberite televizor koji će najbolje odgovarati vašim potrebama. Koji god izbor napravili, jedno je sigurno – uz Hisense televizore vaše iskustvo praćenja sportskih događaja kao što je EURO 2024, ali i svih drugih sadržaja, biće nezaboravno. Kupovinu možete obaviti u prodavnicama tehnike ili Hisense/Gorenje Studio centrima širom zemlje.

 

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter