0
Domaći fudbal

goalkeeper Nikola Petric Cukaricki v Napredak Krusevac, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 24, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

EKSKLUZIVNO: HotSport saznaje – Evo u kom klubu karijeru nastavlja najbolji golman Superlige!

Objavljeno: 27.06.23 u 18:10

Sjajna sezona došla je na naplatu.

Najbolji golman Superlige Srbije u godini za nama, Nikola Petrić prekinuo je saradnju sa Napretkom i potpisao jedan više nego unosan ugovor sa ekipom Al Bukirijah. Reč je o ekipi iz Saudijske Arabije.

‘Zahvalio bih se Napretku, za prethodnih godinu dana, jer da nije bilo njih, ne bih došao do ovako sjajne ponude. Svi žele da idu u Saudijsku Arabiju, ekspanzija je, baš kao pre nekoliko godina u Kini.’ – počeo je Petrić za HS i potom dodao da je glavnu ulogu u ovom transferu odigrao Mladen Lazarević, njegov agent:

FOTO: Privatna arhiva

‘Najviše bih se zahvalio Mladenu Lazareviću koji mi je pomogao da dođem u Napredak, a potom mi našao i sjajan angažman u Saudijskoj Arabiji. Jako sam srećan što ću tamo potpisati ugovor. Nadam se da ću do kraja karijere ostati tamo.’ – zaključio je Petrić za HS.

Ugovor su Petrić i Al Bukirijah potpisali na godinu dana.

10
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter