0
Domaći fudbal

during the Mozzart Super Liga 20223/2024 start of preparation pocetak priprema at stadium FK Cukaricki on June 15, 2023 in Beograd, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

’BRĐANI’ NASTAVLJAJU SA POJAČANJIMA: Sklapaju tim za Evropu! (FOTO)

Objavljeno: 27.06.23 u 18:50

Klub sa velikim ambicijama.

Fudbaleri Čukaričkog su prošlu sezonu odigrali odlično pod dirigentskom palicom Dušana Kerkeza. U Mozzart Bet Superligi Srbije bili su na trećem mestu sa istim brojem bodova kao i vicešampion TSC iz Bačke Topole. Tim sa Banovog brda će igrati u kvaifikacijama za Ligu Evrope, a pripreme za narednu takmičarsku godinu počeli su optimistično.

Čuka je promovisala svog omladinca, Andreja Subotića, koji je potpisao ugovor do 2026. godine. On je rođen 30. avgusta 2006. godine, a igra na poziciji napadaća. Mladi Subotić je rekao je veliko zadovoljstvo što je potpisao novi ugovor.

– Veliko je zadovoljstvo što sam potpisao novi ugovor. Ali, istakao bih pre svega da me čeka još mnogo rada, verujem da me u budućnosti čeka još ovakvih potpisa. Nadam se da ću svojim igrama, golovima i ponašanjem što pre dobiti šansu i u prvom timu, to je želja svih nas koji smo u Omladinskoj školi Čukaričkog. – započeo je.

Dodao je da je prošla sezona bila odlično i na klupskom i individualnom nivou.

– Sezona koja je nedavno završena je bila odlična, na klupskom, ali i na individualnom planu. Nažalost, titula nam je izmakla u poslednjem kolu, ali ćemo se potruditi da to sledeže sezone ostvarimo u omladinskoj konkurenciji. Čeka nas novi trener, novi izazovi, siguran sam da će sve biti kako treba. – nastavio je mladi napadač.

FOTO: FK Čukarički

Na kraju je se osvrnuo na nedavno završeno Evropsko prvenstvo za mlade i kazao da je mu je ostalo u lepom sećanju.

– Evropsko prvenstvo nam je ostalo u lepom sećanju, iako postoji žal za plasmanom u četvrtfinale i borbom za plasman na Mondijal. Igraćemo i za dve godine na istom nivou, želja je da napravimo još veći uspeh. – naveo je Subotić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter