0
Domaći fudbal

Aleksandar Dragovic during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and FK Cukaricki at stadium Rajko Mitic (Marakana) on February 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DRAGOVIĆ OSTAJE U ZVEZDI? Uprava šampion Srbije ima plan kako da zadrži stamenog štopera!

Objavljeno: 25.06.23 u 18:55

Ovo bi moglo da ga zadrži na Marakani

Crvena zvezda je blizu ozvaničenja Aleksandra Dragovića kao novog kapitena tima, iako to još uvek nije zvanično potvrđeno. Prema informacijama iz kluba, sve ide u pravom smeru i Dragović je izgleda favorit za preuzimanje kapitenske trake.

Na prozivci i treninzima na Zlatiboru, Dragović je pokazao sve karakteristike vođe. Uprava Crvene zvezde, predvođena Zvezdanom Terzićem, veruje da je ovaj snažni srpski defanzivac, koji ima autoritet kako na terenu, tako i u svlačionici, najbolji izbor za vođu među fudbalerima. Odluku da Dragović bude kapiten podržava i trener Barak Bahar.

Aleksandar Dragović ima 32 godine i poseduje harizmu, ali najvažnije je da nosi zvezdaški DNK. Uprava kluba takođe veruje da bi mu kapitenska traka mogla pomoći da zaboravi na želju da ode u Italiju i zaigra u Seriji A, ili da se vrati u Beč i okonča karijeru u Austriji, barem do zime.

Konačna potvrda da će Aleksandar Dragović postati kapiten Crvene zvezde se očekuje u narednim danima, što bi označilo početak nove ere vođstva u ovom prestižnom fudbalskom klubu.

30
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter