0
Domaći fudbal

Barak Bakhar of Israel, new head coach of Crvena Zvezda, speaks during his first press conference in at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 29, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BAHAR VERUJE U ZVEZDINU DECU: Novi trener odlučio da zadrži bar dvojicu uz prvi tim!

Objavljeno: 25.06.23 u 19:50

Videćemo kako će se uklopiti

Mladi fudbaleri Crvene zvezde snažno se pripremaju za nadolazeću sezonu i izazove na tri fronta. Njihovi napori se posebno fokusiraju na ostvarivanje uspeha u grupnoj fazi Lige šampiona, a ubrzavanje igre tima postaje ključni cilj tokom trenutne pauze.

Fudbalski kamp na Zlatiboru privukao je veliki broj mladih i agilnih talenata, koji pod nadzorom trenera Baraka Bahara i njegovog stručnog štaba nastoje da se izbore za svoje mesto u prvom timu naredne sezone.

Među njima su se posebno istakli Kosta Nedeljković i Jovan Šljivić, kako nezvanično saznaje „Telegraf“. Očekuje se da ova dvojica talentovanih fudbalera ostanu u prvom timu nakon završetka priprema, što će dodatno ojačati generaciju fudbalera rođenih 2005. godine u redovima Crvene zvezde. Jovan Mijatović već je deo tima od prošle sezone, pa će prisustvo Nedeljkovića i Šljivića dodatno podići kvalitet ekipe.

Još jedan igrač koji se ističe na pripremama je Nikola Stanković, koji je prethodnih meseci proveo na pozajmici u Napretku iz Kruševca. Iako je Stanković već bio deo seniorske selekcije Crvene zvezde, bio je poslat na pozajmicu kako bi stekao iskustvo. Međutim, njegovi nastupi na pripremama ukazuju na to da je napredovao, a njegova svestranost na terenu, sposobnost igranja i na sredini i u defanzivi, neosporno će doprineti timu Baraka Bahara.

Pored toga, treba napomenuti da su na pripremama prisutni i braća Mituljikić, Nikola i Jovan, Nikola Knežević i Vladimir Lučić. Ne bi bilo iznenađenje ako i neko od njih dobije priliku u prvom timu.

Kada se ovi mladi igrači pridruže Marku Stameniću, Edmundu Adu, Stefanu Mitroviću, Irakliju Azarovu, Jegoru Prucevu, Stefanu Lekoviću i Jovanu Mijatoviću, nema sumnje da će Crvena zvezda u novoj sezoni imati značajno pomlađeni i brz tim.

13
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter