0
Evropske lige

FOTO: twitter/@ManUtd

PRVI TINEJDŽER OD RONALDA: Junajted ima novu 7-icu!?

Objavljeno: 24.06.23 u 14:59

Broj sa najvećom „težinom“ u Junajtedu mogao bi da dobije novog naslednika

Kako prenose engleski mediji, supertalnetovani fudbaler Mančester junajteda, Alehandro Garnačo, mogao bi da postane nova 7-ica „Crvenih đavola„. Ukoliko se to desi, on bi postao prvi tinejdžer od legendarnog Kristijana Ronalda, koji bi obukao dres sa ovim brojem.

Upravo je Ronaldo bio poslednja 7-ica Junajteda ali je njegov broj ostao upražnjen nakon ne tako lepog rastanka sa čelnicima kluba i odlaska u Saudijsku Arabiju.

 

 

Garnačo, koji ima samo 18 godina, debitovao je za seniorski tim Mančestera u aprilu prošle godine i od tada je standardan u timu Ten Haga. Iako najčešće ulazi sa klupe, Argentinac maksimalno koristi svoju šansu i neretko pravi veliku razliku kada se nađe na terenu.

On je u aprilu ove godine potpisao 5-godišnji ugovor sa klubom, čime se obavezao na budućnost slavnom klubu. Neke od legendi koje su nosile broj 7 pre Ronalda, bili su: Džordž Bets, Erik Kantona i Dejvid Bekam.

Može li Garnačo da „ispuni njihove kopačke“, ostaje nam da vidimo.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter