0
Evroliga

Kevin Punter lift the MVP Trophy after winning the Aba League Season 2022-2023 Play Off Final Game 5 between Partizan and Crvena Zvezda at Stark Arena on June 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PANTER NA SLATKIM MUKAMA: Posle Panatinaikosa, Amerikanca žele Barsa i Real!

Objavljeno: 24.06.23 u 15:50

Partizan će teško zadržati svog najboljeg igrača…

Košarkaši Partizana osvojili su ABA ligu posle velikog posta od 10 godina. U finalu su bili bolji od večitog rivala, Crvene zvezde a sjajnu majstoricu odigrao je kapiten „crno-belih„, Kevin Panter, koji je ubacio 32 poena uz 65% šuta iz igre.

Prethodnih dana pojavila se vest da je Panatinaikos ozbiljno zainteresovan za usluge Ameikanca. Grčki tim je navodno spreman da ponudi Panteru platu od 1,6 miliona evra na godišnjem novu.

 

Partizan’s Kevin Punter (R) vies with Real’s Gabriel Deck during round 32 Euroleague basketball match between Partizan and Real Madrid in Belgrade, Serbia, on March 31, 2023.
photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

 

Ipak, oni nisu jedini. Kako piše „Mundo Deportivo„, španski giganti, Barselona i Real Madrid žele da dovedu sjajnog beka u svoje redove. „Blaugranu“ će ovog leta da napusti nekoliko bitnih igrača, od kojih je najbitniji Nikola Mirotić, pa je šampion Španije sada u potrazi za novim „liderom“.

Čelnici Madriđana takođe žele Pantera, bez obzira na nedavnu situaciju i incident u Madridu u kojem su glavni akteri bili upravo Kevin Panter i Serhio Ljulj.

VESTI O PARTIZANU:

Košarkaš Partizana je pre dolaska u klub 2021. nastupao u Evroligi za: Virtus, Olimpijakos, Crvenu zvezdu i Olimpiju Milano. Iako je neminovna ogromna želja navijača Partizana da i sledeće sezone gledaju svog kapitena u „crno-belom“ dresu, teško da će Panter odbiti unosne ponude velikana.

5
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter