1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

NEDOVIĆ SE OGLASIO NAKON PORAZA OD PARTIZANA: Evo šta je poručio! (FOTO)

Objavljeno: 23.06.23 u 13:52

Lepe reče iskusnog Nedovića.

Sinoć su košarkaši Partizana  od 20 časova u ‘Štark Areni’ dočekali Crvenu zvezdu u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige i ostvarili trijumf rezultatom 96:85 i tako osvojili ovo takmičenje nakon deset godina čekanja. Prva dva susreta pripala su ‘crno-belima’, da bi tim Duška Ivanovića u hali Aleksandar Nikolić došao do izjednačenja.

Jedan od najboljih igrača ove sezone u redovima ‘crveno-belih’, a i ove finalne serije jeste Nemanja Nedović. On se nakon poraza obratio navijačima Zvezde i zahvalio na podršci.

Hvala za podršku tokom ove jako naporne i uzbudljive sezone sa dosta uspona i padova. Dva osvojena trofeja, ali žal ostaje zbog pete utakmice finala. Utisak je da smo taj trofej izgubili porazom u Zagrebu, ali šta je tu je. Na kraju dana treba biti realan i čestitati Partizanu jer su bili bolju u utakmicama u Areni. – započeo je.

Nastavio je i rekao da je tužan jer ekipa neće ostati na okupu.

Tužan sam jer sam svestan da ova ekipa neće ostati na okupu, a možda je bila grupa momaka sa kojim sam uživao i sarađivao. Dali smo primer pojedinim igračima protivničkog kluba kako treba da se ponašamo u ovakvim situacijama. Bez dobacivanja, porovokacija, uvek pozdraviti portivnika pre i nakon utakmice. Uvek ću se rado prisećati ove sezone. istakao je Nedović.

FOTO: Screenshot
22
19
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter