0
Evroliga

Facundo Campazzo during the Aba League Season 2022-2023 match between Crvena Zvezda and KK Split at Aleksandar Nikolic hall on April 17, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KAMPACO ODLAZI IZ ZVEZDE: Objava njegove žene najavila neizbežno! (FOTO)

Objavljeno: 23.06.23 u 17:20

Čini se da je gotovo

Nadali su se navijači Crvene zvezde da bi tim mogao da ostane na okupu još jednu sezonu, ali redom su krenuli odlasci nakon finala sa Partizanom.

Klub su već napustili Ognjen Dobrić i Luka Vildoza, koji će svoju sreću potražiti u Virtusu odnosno Panatinaikosu, dok je Stefan Marković završio karijeru, a Filip Petrušev planira da se oproba u NBA ligi.

U međuvremenu sve oči crveno-bele javnosti su uprte u Fakunda Kampaca, čiji je ostanak na Malom Kalemegdanu pod velikim znakom pitanja.

Ipak, nova informacija bi mogla da znači da će Argentinac ipak napustiti Crvenu zvezdu ovog leta.

Naime, njegova supruga Konsuelo Valina je na svom Instagram profilu objavila poruku iz vrtića koji je u Beogradu pohađala njihova ćerka, koja je zabrinula Delije.

FOTO: Printscreen/Instagram

Draga Saro, srećni smo što smo bili deo tvog detinjstva. Želimo ti još mnogo prelepih trenutaka u tvom budućem odrastanju. Vole te tvoji vaspitači i drugari – piše u poruci koju je objavio vrtić koji je u Beogradu pohađala Kampacova ćerka.

Ovo jasno može da znači da Argentinac planira da napusti Crvenu zvezdu i da samo čeka ponudu, a indicije govore da bi mogao da se vrati u Real Madrid.

8
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter