0
AdmiralBet ABA Liga

Mathias Lessort during round 32 Euroleague basketball match between Partizan and Real Madrid in Belgrade, Serbia, on March 31, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

EMOTIVNA PORUKA LESOROVE ŽENE: Rečima na ćirlici oduševila sve Grobare! (FOTO)

Objavljeno: 23.06.23 u 17:50

Ovo bi moglo da znači nešto

Košarkaška sezona završena je na izuzetno zadovoljavajući način za Partizan. Pobedom nad najvećim rivalom, Crvenom zvezdom, u finalu ABA lige, klub je prekinuo desetogodišnji „post“ bez regionalnih titula.

Ova pobeda znači mnogo za klub, ali verovatno će biti i poslednja utakmica za mnoge igrače u dresu Partizana, jer se očekuje da će tim tokom letnjih meseci proći kroz značajne promene.

Jedan od igrača o kojima su mediji spekulisali da bi mogli da promene sredinu jeste i Matijas Lesor. Centar Partizana bio je povezivan sa prelaskom u Panatinaikos, čiji je novi trener Ergin Ataman.

Lesor je ostavio dubok trag među Grobarima svojom neumornom energijom i izvanrednim igrama tokom ove sezone. Na nekim od poslednjih mečeva, mogli smo čak videti i suze u njegovim očima.

Sada se pojavila nada da bi Partizan mogao da zadrži ovog talentovanog igrača, barem prema poruci koju je na Instagramu objavila njegova supruga Trejsi, što će sigurno oduševiti navijače. Na fotografiji koju je podelila, nalaze se ona i njihovo dete, a posebno je zanimljivo što je napisala poruku na ćirilici.

Foto: Printscreen/Instagram

Hvala vam za ovu sezonu! Volim vas sve! Hvala nije dovoljno klubu i navijačima, kao i ljudima koji su bili tu za mene, mog čoveka i mog sina. Vidimo se uskoro, porodice – napisala je Trejsi.

14
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter